lördag 29 december 2007

Stadsträd

9 kommentarer:

johanna sa...

Betula! snart får du börja ge vinkar om var du fotar saker. du är ju hemma i Gbg så jag blir nyfiken på var du rör dig, ifall man känner igen saker o ting. :o)

Fundera grönt sa...

Sericea: så spännande var väl inte den här platsen precis. :) Den stackarn var var inklämd intill en parkering nära GP-huset... :)

johanna sa...

ja! men det är ju det jag menar. om det hade varit ett ställe som man kunnat känna igen lite bätte, så hade det ju varit spännande! :o)

Fundera grönt sa...

Å andra sidan så känner du nog igen spännande ställen... så det kan ju även vara spännande med platser man kanske inte känner igen. Eller nåt. :) Livet är spännande. Helt enkelt.

johanna sa...

ååååh, spännande ställen man nästan känner igen. en kal vägg av korrugerad plåt kan ju vara var sjutton som helst :o)
fota på o så hojtar jag om jag känner igen nåt!

Anonym sa...

Häftigt träd. Jag har fått dille på björkar sedan ett tag tillbaka. Noterade bl.a. att greninfästningarna ofta ser ut som att man samlat ihop en massa svarta trådar från barken för att göra själva grenen. Kolla lite närmare så ser du vad jag menar!
Må så gott!
Kram från Ronja :)

Skatan sa...

Hej och tack för ditt besök. Jag hade alldeles missat din kommentar! Kul att hitta hit till din fina blogg. Jag gillar särskilt ditt senaste inlägg. Stadsträd. Vackert mitt i den eländiga bakgrunden av stad.

Hoppas vi ses igen!

Sov gott.

Randi sa...

Välkommen till Blogger.
Vill önska dig ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!
Kram Randi

Fundera grönt sa...

Ronja: så man kan få dille på björkar också... låter intressant:) Lind-dille känner jag till.

Tack, skatan! :)

Tack för välkomnandet, Randi! Gott Nytt du också! :)