torsdag 30 oktober 2008

Höst på Gunnebo slott

Var på Gunnebo i helgen. Vackert höstigt och en skön promenad trots dåligt väder.
Hörde en kvinna fråga personalen var 'de där lustgårdarna' var någonstans. Lite sent ute damen, lite sent ute, tänkte jag för mig själv. Alla utställningsträdgårdarna, utom glashuset, var bortplockade. Tre månader går fort. För mig får det gärna vara trädgårdsutställning varje år ... :)

7 kommentarer:

Lusthuset sa...

Ja lite sent ute är man ibland. Jag hade satt på min "att göra" lista för i år att besöka trädgårdsutställningarna i Göteborg, men det har bara inte blivit av...det heller!!*suckar*
Jag säger som jag brukar.."det går fler tåg"..men det är ju inte säkert. Vackra bilder visar du i alla fall. Kul att se dem åtminstone. Ha en skön kväll. Kram!

Anonym sa...

Synd om alla som missat Trädgårdsföreningens storsastning i år. Av 50 miljoner kronor låg lejonparten på TF. Vanligtvis brukar en utsällning vara en helg eller en vecka, så 3 månader var verkligen att pressa sig till en illusion av sommar på höstkanten. Men de nya woodlandens blommning på våren har ännu inte setts av allmänheten och 2009 kommer den titten väl att vara gratis. Så den som väntar på något gôtt... Yo

Tyra in Vaxholm sa...

Både Gunnebo och dina bilder är fantastiska, tack för en trevlig höstpromenad. mvh Tyra

Annika Christensen sa...

Fint du visar och jag måste säga att det är nog fint där när som.
även utan utställningarna. Fast det beror på hur man ser på saker och ting. Jag hann inte heller se det men men.. man kan inte hinna allt man vill.
Ha det riktit gott
Annika

Glädjekällan sa...

Dina foton är så fina att jag glömmer bort att jag inte vill ha senhöst och vinter.
Trevlig helg
Birgitta

Hanneles paradis sa...

Vackra stämningsfulla bilder.

Happpy Halloween!

www.jordochdjur.se sa...

Det var längesedan jag var inne på den här bloggen! Nu hittade jag tillbaka via fnul.se!

Jag Gunnebo är vacker under alla årstider! Vi har inte varit där sedan i augusti - dags att göra en utflykt snart. Vi Mölndalsbor har ju inte långt dit!

/Monica