Nu har vi i klassen redovisat 'grönsaksuppgiften' i dagarna två, det vill säga redovisat om vår grönsak som vi haft särskilt ansvar för under säsongen och skrivit ett arbete om. Vi har hört om purjo, bladkål, gurka, majs, pepparrot, asiatiska bladgrönsaker, rotselleri - you name it... Ätit popcorn poppade av majs som odlats i skolträdgården (luktade bio i klassrummet!), rödbetschips, inlagd gurka, morot, vintersquash och ... kardon. Har någon ätit kardon? Ingen av oss blev särskilt ... överförtjust precis, trots blekningen (bilden) som ska göras nån månad före skörd. Inre roten var dock väldigt god.
Igår hann vi också jobba lite i skolträdgården och äta nyskördad melon. Inte dumt alls.
fredag 3 oktober 2008
Dressed for success? Nja ...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Låter inte gott med kardon - nyskördad melon låter definitivt bättre!
Dock är bilden på kardonet häftig!
mvh, Anja
Läcker bild, synd att det inte var gott för då hade jag något nytt att testa. Nu struntar jag i det.
Annika
Skicka en kommentar