torsdag 27 mars 2008

Idag har jag inte beskurit buskar i solenHur är det i skolan?
frågade Ronja i en kommentar nedan. Tror att det är fler som undrar, jag har varit lite dålig på att rapportera. Jag skulle haft lektioner igen i onsdags efter en välbehövd påskledighet men med min vanliga otur så blev jag hängig i helgen och har hållit mig hemma denna veckan (tre dagar bara, vi hade självstudier i tisdags). Jag har en förmåga att tajma in lov till att bli sjuk på. Så ... jag har missat beskärning av buskar de här dagarna, men det borde ju gå att ta igen. I morgon är det arbete i växthuset som gäller, tror jag, och det hinner jag också med framöver under våren. Det är så himla roligt och jag trivs verkligen jättebra med utbildningen! Satsar på att vara igång på måndag igen. Huvudvärken är bättre och jag börjar känna mig piggare. Tack för era kommentarer! Roligt att ni gillar mina bilder!

3 kommentarer:

Randi sa...

Så trist att du blir sjuk just när du är ledig! Eller tur att du blir dålig just då så du inte missar för mycket spännande i skolan.

Jag har inte heller börjat beskära buskar. Väntar på att snön ska försvinna, så man ser var man trampar - vill ju skada det som redan kommit upp. Nästa vecka har jag bestämt att Våren ska vara här - så det så!
Krya på dig!
Kram Randi

pudelflicka sa...

Tråkigt att du blev sjuk men det är viktigt att ta det lugnt när man inte är i form.
Krya på dig.
Kram Hedvig

sericea sa...

ah, dear Felco. jag har fått nån ny monstersekatör på jobbet, liten som en rossax o vass som satan. ska testa den så snart snön är borta. vi hade redan börjat rena ogräs på jobbet när snön kom, så nu är det dags för buskarna att få sig en avhyling. :o)