tisdag 1 januari 2008

Tisdagstema: N Y T TDagens tisdagstema är nytt denna första tisdag på det nya året. Och jag är förstås med (med min gamla blogg på nya stället). Mycket nytt blir det framöver! Nytt som i positivt förhoppningsvis. Bilden tog jag igår på nyårsafton. Tog mig en promenad först i Trädgårdsföreningen (avstängt till större delen fortfarande) och sedan en sväng i Botaniska (där jag tog denna bild). Det är okej med snödroppar ... men rosor och annat ska inte blomma nu. Är lite skrämmande faktiskt. Denna Scabiosa verkar lite förvirrad. Det är inte alltid nytt är positivt. Även om den ju var väldigt söt. Den hade blommor som kommit längre också, men de såg inte så glada ut precis... Dock känner jag inte till den så bra, den kanske brukar hålla på så här?
Fler tolkningar på temat hittar ni här.

10 kommentarer:

Gitsie sa...

Oj....nej det var kanske lite fel tid för detta. Men fin tolkning var det i alla fall. =)

Karin A sa...

Jasså du har flyttat hit!? Ja det är inte utan att man blir lite orolig över växter som blommar och knoppar som kommer. Fin tolkning av temat! God fortsättning på det nya året.

Fröken J sa...

Vilken bra bild! Men på nyårsafton "ska" det vara snö och kallt, inga blommande blommor... Det är inte utan att man blir lite fundersam.

Fru A sa...

Jag firade oxå in det nya året med en nystartad blogg. :D

blog sa...

Är ute och önskar alla mina bloggare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Ha en fortsatt trevlig nyårsdag!

Mvh Camilla på Trädgårdsliv & Design

Cattis sa...

mm visst är naturen lite oroande...

men blomman är söt i allafall.

Randi sa...

Jag har också en scabiosa som vill vara med och fira nyåret!
Underbar bild!
Kram Randi

Wickans värld sa...

Är lite olustigt med växter som blommar vid fel tidpunkt. Men vackert!!

sericea sa...

fint foto!
men blommor brukar knasa ur o blomma så fort solen visar sig. det har ju varit en ovanligt varm vinter så inte svårt att förstå varför dom inte beter sig som dom ska.

Gitsie sa...

Nej något namn har inte fisken fått, vårt akvarium är på 500 liter och det bor väl c:a 80 fiskar där så det skulle bli lite för många namn att hålla reda på. ;)