torsdag 31 januari 2008

Blanda blanda

Fick några önskemål i kommentarerna att visa upp något jag gjort i skolan ... och det skulle jag väl kunna, om det fanns något att visa upp. När det gäller tecknandet så övar vi på proportioner och form, så vi har i stort sett bara gjort siluetter av träd, inte egentligen tecknat dem. Med guachefärgerna har vi färgblandningsövningar. Vi har gjort färgcirklar ... och idag har vi gjort färgstickor. Självstudieuppgiften igår gick också ut på att lära sig blanda färger. Satt hemma vid köksbordet och fler blev sugna på att måla så min sista färg blandade 12-åringen till. Den satt som en smäck. Exakt så turkos som den skulle vara.

Nu har jag försökt lägga till en bild ett bra tag men det vill sig inte. Vet inte om det är något tillfälligt eller om det är för att uppkopplingen är seg. Dagens bloggning blir således bildlös, för ovanlighetens skull.

1 kommentar:

hundramiljoner.tradgardsblogg.se sa...

Vad roligt att färgblandandet smittar av sig på 12-åringen. Min son sneglar lite skeptiskt på det jag håller på med och än har det inte smittat av sig.
Ha en riktigt skön helg!
Kramar från Ronja:)