söndag 11 januari 2009

Inne-söndag


, originally uploaded by fundera grönt.

Det blir ingen promenad idag heller (även om det kanske inte är nån större förlust, det ser grått och trist ut). Jag är inte klar med ni vet vad. Inte trädgårdshistorian heller. Söndagen kommer att hinna bli måndag. Antagligen. Sänd mig en stärkande tanke. :)

13 kommentarer:

RANA sa...

Sänder dig FLERA med tillhörande kramar. :-D

/Rana

Anonym sa...

Hej! Har hittat Marktäckande växter av Ilge Bosch - Willebrand på en antikvariatsida på nätet, för 495 kr, vet inte om ni hade den på er litteraturlista, men tror du den e värd priset/kommer man ha användning för den?
kramar

Fundera grönt sa...

TACK Rana! :)

Anna: Jag vet inte vad den brukar ligga på för pris - men det låter dyrt. Jag har inte letat efter den själv, men hittade den av en slump precis före jul för 90 kronor... Men hade nog tur! Ha is i magen, den kan du låna på biblioteket. Vill du ha den sedan kan du leta efter den igen, det finns andra du behöver mer till att börja med. Hanssons bok Perenner använder vi mycket, den är ny och finns att köpa på adlibris till exempel.
kram

Lotta 8`) sa...

Skänker dig en stor, stärkande tanke :) Innesittardag här med men desta latare än dig ;) Kallt och blåsigt ute, lockar inte alls till promenad eller annat. Lycka till med pluggandet =)

lisa sa...

Heja heja heja!!!

Du missar inget ute idag, i alla fall inte vädermässigt.

Anonym sa...

Här kommer en stärkande tanke... Nej förresten, två!!

Kram!

millandante sa...

Här kommer en till!!

Unknown sa...

Det är helt ok att inte ha energi vissa dagar. När jag vill ha tillbaka energi, brukar jag ringa någon vän som ger energi och ta en fika på stan eller gå i simma i simhall. Igår var jag på Ulriksdals handelstg och fick energi av de vackra tulpanerna. På torsdag blir det SOL

Anonym sa...

Ut bara, det är lite mysigt på sitt sätt,
sen kan man dricka varmt te.

Fundera grönt sa...

Tack alla för stärkande tankar! Jag var alltså inte energilös och slö och inte VILLE gå ut. Jag FICK inte. Hade inte tid helt enkelt. Ibland är det lika bra att jobba på utan avbrott...
Tjing!

Monika sa...

Hej
det låter som en bra tid att arbeta inne på! Ute har det varit grått och småkallt! Själv sitter jag och arbetar sommarträdgårdar, helt ok!

Good Luck
Monika

Camilla Alvén sa...

TACK för grattishälsningen!
Hoppas att du hann bli klar i tid med din uppgift.
Kram
Camilla

The Intercontinental Gardener sa...

Hej igen, här kommer många stärkande tankar... vilken underbar bild på "paperlilies", jag kan nästa känna av doften!