måndag 4 februari 2008

Där är där man inte är


, originally uploaded by fundera grönt.

Måndag igen, tredje veckan har just börjat, och jag börjar redan vänja mig vid resandet. Svårt är dock detta med var man har (och ska ha) vilka böcker och annat man kan tänkas behöva (ta med eller inte ... åt ena resp andra hållet?) Men man vänjer sig väl vid det också.
Idag har vi fått öva oss i att rita träd med cirkelmall ... och fortsatt med färgblandningsövningar. Har varit rätt måndagsseg hela dagen. Hoppas jag piggar på mig till i morgon.
Efter skolan bidde jag med tre nya trädgårdsböcker: Tankar om trädgården av Lotte Möller, Trädgårdens snillen av Monika Björk och Svenska trädgårdar. Var på en billighets affär i ullared-stil och där fanns en hel del trädgårdsböcker för 39 kronor styck. Säkert såna som är på bokrean också, skulle jag tro. Nu ska jag plugga lite. I morgonkväll är det filmkväll på skolan som jag tänkte gå på, så då blir det inte så mycket läst, kanske.

2 kommentarer:

Randi sa...

Vilken underbar bild!
Förstår att det känns stressigt i början. Man tycker hela tiden att grejerna är på fel plats. Men du kommer att fixa det!
Kram Randi

pudelflicka sa...

Ja vilken underbar bild !
Tycker du är duktig som har satt i gång din utbildning och jag är säker på att du kommer att klara av det. Tänk vad mycket du kommer att lära dig under den här tiden.
Kram Hedvig