onsdag 2 februari 2011

Bilder från en utbildningVi började utbildningen med att studera träd och buskar ...... och blanda färg.Vi intog köksträdgården ......och skolans växthus var ”vårt” ...... och det började spira ...Köksträdgården tog form och fylldes efter hand med köksväxter ...Vi var i Köpenhamn ...Vår köksträdgård var vacker ...Vi var i Enköping ...Vi la värsta kompostlimpan ...Vi diskade inte gärna krukor ...Vi köade för att få hjälp ...Vi ritade .... och ritade...Vi var i Berlin ... (många parker blev det)Vi besökte olika plantskolor ...Lärde oss konsten att föröka växter ...Vi var i Sävsjö ...Anlade en prärie i Mariestad ...Hängde lite i Jonsered ......och förökade lökar. Bland annat.

7 kommentarer:

Gela sa...

Vad mycket ni hunnit med, inspirerande. Ha en fin fin dag/Gela

Ruben sa...

Så fick en novis en hel trädgårdsutbildning i ett nötskal! Tack för det, nu förstår jag, att det är en omfattande utbildning. Väldigt fina bilder!
Ha det gott!
/Ruben

Leif sa...

Det gick ganska fort att titta på 3 år :-D Ni har gjort otroligt mycket och kul att följa din blogg.

HA sa...

Åh så väldokumenterat, så vackert skulle jag inte kunna beskriva min trädgårdsutbildning. Jag kunde kanske försöka, men det var före digitalfoton så jag har inte så mycket bilder. Vi besökte istället Holland och Sverige under vår utbildning. Men faktiskt så besökte jag också Berlin förra veckoslutet och t.o.m. lite trädgårdsbloggade om det :-)

Bianca sa...

Vilken fin sammanfattning av din utbildning! Blir faktiskt lite avundsjuk på att ni har fått odla så mycket, något jag själv saknar i min utbildning.

(Såg förresten Joppes namn på "Hjälp-tavlan", gissar att ni gick i samma klass?)

/Bianca

Camillas Foto sa...

Härligt, roligt att ha allt dokumenterat!

Ha det bra
Kram

Anonym sa...

Det låter onekligen och ser ut som du trivdes på din utbildning:) Vem skulle inte ha gjort det, förresten! Med dina underbara foton skulle du kunna vara Da Capos värsta PR kvinna. Yo