måndag 14 december 2009

En favorit 3Jag är så dålig på att blogga. Jag är så dålig på att blogga. Jag är så dålig på att blogga. Jag är så dålig på att blogga. Faktiskt. Så är det.
Hemma är det flyttlådor hög och lågt, inte en enda adventsljusstake och jag har just nu årets sista grupparbete. Plågsamt (det senare). Tre dagar kvar.

11 kommentarer:

Thorins Trädgård sa...

Formulera om :D

Jag är så bra på att prioritera, jag är så bra på att prioritera, jag är så bra på att prioritera, jag är så bra på att priotirera.

Ibland kommer livet i mellan. Men bloggen finns kvar. Och läsarna. Det är bara att påminna dem först.

Lycka till med packningen/uppackningen. Och framför allt, grupparbetet.

Marit
Lycka till med all

Fundera grönt sa...

@Marit Tack rara du! Aha, det är såå jag ska tänka. Tack tack. Sa jag att jag hatar grupparbete? Iallafall frustrerande sådana. Men nu börjar jag se ljuset i tunneln. Tror jag.
Ha det gott!
Nanna

Mari Anne sa...

I din blogg pause har jeg rukket å lese alle dine gamle innlegg. Du har en riktig inspirerende blogg og fantastiske bilder. Jeg er selv gartner student og har etterhvert forstått at en svensk gartner er noe ganske annet enn en norsk. Dere lærer m-y-e mer enn oss.

Lykke til med gruppearbeidet, vi savner både det og utfordringene deres.

Mira sa...

Ta det lugnt med bloggandet och ägna dig åt flytt och det förtretliga grupparbetet! Bloggen finns kvar och så även vi. Ta tag när du känner att tid och lust kommer. Bloggande får inte bli ett tvång.

Camellia sa...

Men tänk att du får till så urfina bilder emellanåt! Du har en förmåga att se bilder där de flesta skulle missa dem. SNötäckta krukor med stammar, någon? Suveränt!

Lillebeth sa...

Lugn o fin. allt kommer att bli bättre!

Anders sa...

Välkommen till klubben;))!/Anja

Camillas Foto sa...

Vilken bild, ljuvlig!
Lycka till de sista dagarna av slit, snart är det julledighet...
Ha det bra
Kram

Anonym sa...

Grattis till ditt fina stependie!
Vi känner med dig när du inte varit på bloggen ett tag. DÅ vet man att 'det är mycket nu'. Och så plötsligt dyker ett nytt kanonfoto upp, för oss alla att bli inspirerade av. Tack o lov, säjer jag att det händer mer i ditt liv än bara bloggen! KRAM Yo

Annika Christensen sa...

Hoppas att mår bra iallafall.
Det finns liksom annat att göra ibland. Jag kan blogga på vintern men inte på sommaren.
Var tid har sitt.
Lycka till.
Annika

Fundera grönt sa...

Mari Anne: Tack! Vad roligt att du hittade till min blogg! Jag tror att våra utbildningar i Sverige är lite olika också, beroende på inriktning. Den utbildning jag går är på universitetet. Nu är grupparbetet klart... sååå skönt!
Ha det gott!

Mira: Tack! Bloggandet känns inte som ett tvång, tycker jag... mer som en saknad. Nu är grupparbtseländet klart för den här gången. Sena kvällar blev det den här veckan. Nu är jag hemma och softar och laddar inför fortsatt flyttpackande...


Camellia: TACK! Vad glad jag blir!

Lillebeth: Så rätt... nu är grupparbetet över...!

Anja: Vilken klubb? Hata-grupparbete-klubben? :)

Tack, tack Camilla! Ha det gott!

Yo: TACK för support!

Annika: Jo, så är det... allt har sin tid. Nu ska jag väl försöka få in lite julstämning här bland flyttlådorna... :)
Ha det gott!
Nanna