tisdag 25 november 2008

Geranium 'Jolly Bee'


, originally uploaded by fundera grönt.

Idag har vi haft Jonas från Djupedals plantskola hos oss som föreläst om perenner hela dagen. Det hela handlade om härdiga och tåliga perenner för offentlig miljö. Ute är det vitt, vitt, vitt.

5 kommentarer:

Lillemor sa...

Så många vackra foton du har! Gurkörten är väl en trevlig kamrat - den sår sig hos mig här i Göteborg år efter år - det måste vara 10 år sen jag köpte en fröpåse.
Hittade dig via en annan blogg.
Läste att du samlar på fikonträd.
Här har du en till! Har inte skrivit så mkt om det på min blogg men har däremot en liten avdelning på min hemsida under rubriken Trädgård på www.lillemor.net
Tittar in till dig igen!

Lillemor sa...

Upptäckte att jag inte skrev under bilden på gurkört. Men den fina nävan är inte fy skam den heller...

lisa sa...

Åh, Jonas, det är en bra kille det!

Jolly Bee är snygg, en annan sort är Roxanne som blommat hysteriskt mycekt och länge i år. Jag börjar nog nästan tycka om nävor nu.

The Intercontinental Gardener sa...

Nävor - något som jag hade så svårt för först, och sedan började uppskatta mer och mer som de hårt arbetande trädgårdsvänner som de är... Om vitt är ute, vad är då inne i det gamla, det fria?

Ruben sa...

Jolly Bee köpte jag i höstas efter att ha sett den i Drömparken i Enköping. Den är ju ganska hög, men faller inte ut åt sidorna utan "håller ihop". Letade förgäves efter stödpinnar men hittade inga, helt otroligt! /Ruben